Är från och med nu inte arbetslös längre!

Anna ringde idag från Elite CallCenter och sa att jag är välkommen den 8/6 för att påbörja utbildningen för jobbet :D
Så jävla glad!
Blir ju att pendla ett tag från Norrköping dit, men det är inga problem!

Är så glad! Äntligen så har jag lite medvind! <3

Blåsig men fin Måndag!

Idag fick vi alla lite sovmorgon! Eftersom jag har slutat skolan och inte har något jobb att gå till såå är det ju onödigt att gå upp kl 7! Så klockan ringde 8.30 och när alla var klara så lämnade vi tjejerna hos dagmamman :)
Sen åkte jag och Janne till BilTema och sedan till verkstaden. Vår första calibra är det inte mycket kvar på alltså, ett skelett :S Men GUD så fin den anddra är och kommer bli!

Sen hämtade vi tjejerna och åkte hem och käkade pizza! Och sen tog jag en liten tupplur på aööt för lång tid, så jag kommer inte kunna sova sen kl 21 :P Men det gör inget, då kanske jag för en gångs skull kan se klart en film?

Nu är tjejerna i badet och de ska snart gå upp och äta kvällsmat och se klart Alice  i underlandet :) Ska nog ringa min Jennifer en med :)

Jaha, det var allt jag hade att säga idag! Imorn ska jag ringa till Telia och berätta att vi ska flytta och gärna vill ha med oss bredbandstelefonin ;)


Jaha ja...

Då sitter man hemma igen i soffan :) Avslutningen gick bra, ska bli skönt att inte komma tillbaka :P Men vi fick våra intyg och jag blev godkänd ;) Och så fick vi en bok också :) Så snälla lärare man hade :)

Sen gick jag  och Tobias till AMS så nu är vi på UGA igen :)
Sen gick jag och hämtade tjejerna :) Och de blev så glada att se mig :D

När vi kom hem började jag med maten och det blev lyckat som vanligt ;)

Och nu har Mr Janne åkt till jobbet så nu äter vi massa godis och ser på barnprogram :) Vissa saker växer man aldrig ifrån ;) haha!

Kl 22.30 kommer Isabelle med, hon är just nu på disco i Kimstad.
Och imorn kommer Danne med sina barn så det blir massa barn här imorn :) Han ska nämligen hjälpa Janne att hämta en bil :P


Men nu ska jag gå och diska! Tråkigt inlägg, jag vet, men who cares? :)

Typiskt mig!

Jaha. Här sitter jag i skolan sista dagen helt själv! Varför? JO, FÖR JAG HADE GLÖMT ATT VI BÖRJADE KL 10 IDAG! MEN JAG KOM HIT SOM VANLIGT KL 8.10 -.-

Men men, vad ska man göra?
Hade tänkt ha klänning idag, men så var det ju alldeles för kallt, så det blev byxor och tröja :P
Sen efter avslutningen ska jag och Tobias till AMS och säga att vi vill gå in i UGA igen :) Och efter det ska jag hämta flickorna på Hemgården :)

Jag har fått värsta solbrännan på ryggen! :O Scary! Fick det igår när klassen var i folkparken och spelade minigolf :P Haha, jag förlorade :( Med hela 93 poäng! Men så gav jag ju upp några gånger med när en del banor var helt omöjliga!

Nu har jag ägnat 5 minuter åt det här inlägget, vad ska jag göra nu då?
Funderar på att gå och köpa cigg. Brukar göra det när allt går åt skogen :P

Så blir det!
Puss hej

Snart så!

Det börjar bli lite tomt i lägenheten nu och det är skönt! Jag packade 2 kartonger igår och en halv idag. And the reason why det bara blev en halv kartong, är för att vi inte har några tidningar kvar! För det vi har börjat packa ner är ömtåliga prydnadssaker och glasen i barskåpet. Så nu får vi vänta några dagar så vi hinner samla på oss lite tidningar igen :P

Myste, eller om man ska vara korrekt, mös... i soffan förut med en kopp thé och en film :) King höll på som fan och ville ha mitt thé och han gav sig inte, men så fick han smaka och när han insåg att det var jättevarmt ville han  inte ha mer ;)

Jag såg Generalens dotter. Den var väldigt bra, men hemsk :( Rekomenderar er att se den :)

Och nu är det så att jag skulle behöva sova, men är intee trött, så ska se sista Matrix filmen. Har sett de två första men självklart missat slutet på båda. Kan det vara för att jag har somnat? Nae, skulle inte tro det :P
Men vi får väl se om jag håller mig vaken enda till slutet :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Cp blogg!

Om ni undrar varför det tar lång tid innan jag godkänner era kommentarer, så ska jag berätta det nu.
Jag "får" inte kommentaren direkt. Nu såg jag kommentarer som har skickats för länge sen, men inte sett tidigare. de kommer inte alltid upp :(
Men nnu har jag inga fler olästa i alla fall :)

Och nu kommer lite nostalgi!


ÄLSKA MORA TRÄSK! <3

Lev väl!

Nästa tatuering!

Blir en sån här!
Bilden är tagen från google


Inte just en sån här, men en liknande! Ska rita en själv :) Tycker de är så fina och personliga!
Och den här ska jag ha för att jag har "kommit över" döden. Behöver inte vara rädd och tycka den är förjävlig, utan har kommit fram till att den kan vara väldigt vacker med! Så en sån här får Danne göra på mig senare i höst.
Vet bara inte riktigt vart jag ska ha den... Det är ju en axel/överarms tatuering, men jag är ju så liten, så då kommer man ju inte se den... Så det får nog bli på ryggen eller något :)
Vi får se, vi får se. Ska ju rita färdigt den först! ;)
Bakade en kladdkaka förut! Det blev väldigt kladdig :S Men god! Isabelle får väl äta upp den imorn när hon kommer hem, för Janne vill inte ha den :P
Men nu ska jag gå och se lite åp tv :)
Hej då!

Gaddad!

Nu har jag och Janne kommit hem från Danne som har gaddat oss lite :) Janne fylde i sina tribaler på armen och jag fylde i mitt hjärta bakom örat :) Ser mycket  bättre ut nu eftersom den NÄSTAN var genomskinlig innan :P
Ska ta bild sen när jag tagit bort plasten :)

Och så har mensen kommit igen, exakt på den 28:e dagen! Så då var man inte gravid den här gången heller :P Skönt :)
Och jorden har inte haft sin unddergång heller så behöver inte vara oroliiga längre, han "räknade" väl fel den här gången med :P Jävla stolle!

Men men.
Sen ska Janne skjutsa Josefine till Marielund och efter det ska vi käka och se på film :)

Och imorn kommer det en snubbe och ska kolla på lägenheten med :)

Men nu ska jag dra mig, vill ge en puss till den bästa <3

Anställningsintervju!

Japp! På Elite CallCenter i förmiddags :) Det gick jättebra och verkar även jättebra! Hoppas jag får det! Skulle passa mig så j*vla bra!^^

Sen så var jag ute med King. Gick bra fram tills det från ingenstans kom en kvinna med en schäfer, så det slutade med aatt King drog omkull mig så jag fick grönska på mina nya byxor :( Men den vänliga kvinnan gav mig jättemånga tips på hur jag ska göra för att få kontroll över honom! Och det funkade! Det slutade med att han låg ner på marken och bara tittade på hennes hund :) Skulle jag aldrig tro om King, haha.

Sen så var vi på Hemgården ochh tittade på tjejernas avslutning :) Det var jättekul och fint så nu har vi två trötta tjejer här, som ska få lägga sig till en film, för de har sovmorgon imorn!

Så nu ska jag sätta på filmen och gå ut med King :)

God natt!

Stolt hund

Var ute med King nyss och då hittade han en LÅNG pinne! Och han blev jättestolt, haha! Han bar svansen så högt han kunde :)
Idag har det varit tungt i luften :( Och ösregnet som kom förut vid 14-tiden behövdes! Jag hade så jäkla ont i huvudet så jag gick hem efter lunchen. Så när jag kom hem så la jag mig brevid Janne och sov en timme. Och när jag vaknade var huvudvärken kvar :( Men nu är den borta :)
Har sökt lite mer jobb, så vi får se hur det går :)
Men nu ska jag dra! Puss hej!

Måndag

Nu är jag hemma från skolan, barnhämtandet och handlandet :)
Idag så var vi hemma hos Anneli och tittade på hennes köttdjur. De var så söta :)

Och nu är Janne påväg till linköping för att köpa en saab :P Ovanligt :P Så jag har förberett (stavas?) maten så det bara är att fixa så vi kan äta innan han kommer hem :)

På lördag ska vi sälja massa skräp på loppis :) Så vi har tagit upp massa kartongen och rensat! Det ser ut som värsta kaoset här! Men förhoppningsvis så blir vi av med massa med...

Nu vet jag fasiken inte vad jag ska skriva mer. Har ingen skrivlust för tillfället...

Slänger in en bild


Jobb, jobb, jobb

Ja om det vore så väl?
Nae då, jag håller på och söker lite jobb och man kan ju inte ha samma personliga brev till alla jobb, då de är olika?
De andra gick bra, men nu bara så fastnade jag :O
Och Jennifer är upptagen i telefonen så det går inte att ringa henne :( Bajs-Jennifer :P

Men nu kom Janne och Josefine hem så nu ska vi äta :)

Time for School

Japp, sitter i skolan nu. Jag var så duktig att jag cyklade till skolan, men det är ju bara nedför, det blir jobbigare när jag ska hem - bara uppför!
Men men, när jag kommer hem ska jag och Janne ta hojen och åka en sväng :) kommer inte ihåg vart, men vi skulle åka en färja över till någonstans :P
Uppdaterar mer ikväll då kanske :)

Igår när jag kom hem från skolan var jag så jäkla trött, så tog en tupplur på minst över en timme! Men ändå kunde jag sova sen på kvällen :O Har kanske blivit obotligt trött? Eller så är det för att solen har börjat titta fram mer och mer? Man kan ju bli trött av värmen med. Men idag hinns ingen tupplur med ;)

Snart kommer hemska matteläraren och plågar oss i 1½ timme :(
 Så nu måste jag dra mig.
Puss hej

Honda <3

Igår var vi och hämtade en motorcykel :)
Så idag åkte vi ner till verkstaden och hämtade den och på väg hemvägen stannade vi och Danne och Helen och tog en snabbfika :) Och nästa helg ska vi dit med alla ungar och grilla :) Ska bli skoj :)
Och så ska han fylla i min tatuering bakom öraty med, den har ju liksom fått en annan betydelse :P
Den gjorde jag när jag var ihop med Joni, ung och dum :P
Men så passade det ju bra att Janne också börjar på J :P Men så såg Julia den en gång när vi badade och då frågade hon om jag hade ett J med ett hjärta där bara för att jag älskar henne så mycket, och vad skulle jag säga? Så jag sa att självklart var det så! :) Och den behöver fyllas i nu så i och med det får den en annan innebörd :)
Nu har Janne åkt till jobbet och jag ska väl plocka lite här och sen ska jag ut med The Beast och efter den skriva klart följetången :)
Men nu ska jag diska :) Bye!

Bloggtorka?

Jaa, lite kanske, men har inte haft tid :P Och så har jag inget viktigt att skriva xD
Men idag firade vi i alla fall Janne :) Josefine och Leif kom hit och åt av den goda tårtan jag, Julia och Tilda hade gjort :) Frukttårta blev det :)
Sen så hade jag ju beställt Scania prylar till Janne, men det blev ite fail, för jag åkte ner till DHL och hämtade dom, men så följde Janne med eftersom jag inte visste vart jag skulle ta vägen och när paketet kom fram så stod det ju Scania över hela kartongen -.- Men men, han fick i alla fall det här;

 







Och han blev  glad, så dagen blev väldigt lyckad:)
Imorn är det fredag :D Och då ska tjejerna åka, och som jag brukar säga, tråkigt och skönt :P
Och i helgen ska vi åka och hämta en motorcykel :) Och på söndag ska jag med Janne när han ska fylla i tattueringen :)
Mm... Vad ska jag skriva mer nu då?
Ingen aning...
Ska kanske dra mig mot sängen snart, lilla datorn behöver ström!

God natt


Shopping!

Idag gick jag och Tobias på stan lite :) Han följde så snällt efter när jag kollade på kläder :D
Och detta köpte jag;
  • Hårfärg
  • Nagellack - Svart & Gult
  • Vaskskrapa (eller vad det heter)
  • Örhängen
  • Tröja
Fina <3
Fina tröjan :)
Fick ett glädjande sms förut av Lenita :) Hon ska vara i äckliga norrköping några dagar så vi kanske ska träffas imorn :) Ska bli så himla kul! :D
Snart ska jag ner i tvättstugan och växla maskiner och sen ska vi åka och hämta Isabelle :)
Men nu måste jag dra!

Valborg 2011

Igår var det ju valborg och vi hade väldigt trevligt igår :)
Först cruisade vi lite med Granadan som har blivit sänkt framtill :)
I vinter ska den bli lackad och fin :)
Vi åkte sedan till Kimstad och tittade på majbrasan, mycket trevligare ställe att kolla på än i klocket!
Min kamera ville inte ta några bra bilder på elden, men Jannes ville det :P Så på hans bilder ser man lite omgivning också :P
Och sen var det dags för fyrverkerierna :)
Fina bilder även om de är tagna med mobilkamera :D
Och idag gick vi på TILVOI som Tilda säger :P
Tilda :)
Julia :)
Vi hann med väldigt mycket den här helgen, och det gillas.
Imorn måste jag köpa hårfärg och så ska jag kolla om jag kan hitta några billiga, fina byxor med :)

RSS 2.0