BLÄÄÄ!

Igår när Janne hade åkt så skulle jag diska (efter alla samtal till Jennifer, hon måste tro att jag är kär i henne... Fast... det är jag ju lite, på ett vänskapligt sätt<3 ) och som alltid satte jag på musiken i mobilen och lurarna i öronen, och eftersom jag har sån jävla bra musiksmak så vart det lite skaka rumpa så vattnet stänkte överallt :) Och när jag var klar där så  hittade jag snabbt något nytt att göra - dammsuga! Och när det var klart så, jaa, då fanns det ju bara badrummen kvar :)
(Fortfarande bra musik i öronen)
Och som alltid så började jag med lilla toan=Filippas toa! ;)
Sen var det ju bara den stora kvar... Och GUD VILKEN STANK JAG MÖTTES AV när jag gick in i stora badrummet! :O
Ni kanske vet hur det luktar när man börjar spola vatten i kranen och i toan efter att vattnet har stått stilla väldigt länge? Precis, det luktar URK! Men en nypa rutten, frätande doft...
Den lukten var okej när Janne flyttade in här, då luktade det så i hela lägenheten eftersom den hade stått tom några månader. (fråga inte varför, förra "ägaren" kanske dog här?)
Men sen så försvann ju lukten, men i badrummet så höll den sig kvar! Vet fasen inte vad det är som luktar!
Kanske borde ringa hyresvärden och klaga?
I alla fall, när jag hade städat klart så bestämde jag mig för att se hur illa det såg ut under badkaret, vilket jag ALDRIG skulle ha gjort :'(
Vilken syn! Tjejernas badleksaker, tvättsvampar som vi har tvättat handfat och toa med plus mitt hår! (jag är den ända som har mörkt långt hår)
Det jag blev mest irriterad över var alla tvättsvampar, inte för att de hade börjat mögla och säkert var en stor anledning till att det luktade pyton, utan för att när tjejerna badar så snor de alltid åt sig dom! Oavsett hur många gånger jag har sakt att vi städar toan, DÄR MAN BAJSAR, med dom! Men ändå ska de ha dem och leka med! Självklart plockar jag bort dom när jag upptäcker att de leker med dom, men de lyckas alltid få tag i dom ändå. SEN, bara för att retas med sin syster, så kastar de ner svamparna under badkaret, bara för att den andre inte ska få leka med den... Detta har jag sett EN gång förut, visste jag att det hade hänt fler gånger hade jag ju kollat under badkaret för länge sen! Men jag har ju alltid trott att det är Janne som har kastat dom eftersom de blir äckliga efter ett tag, men icke! Julia eller Tilda har kastat ner dom där! :P
Märks det att jag saknar dom? <3
I alla fall... Jag blev lite förvånad att det inte kom fram ett äckligt djur och bet mig i handen när jag skurade där under, haha. Men nu är det i alla fall kliniskt rent under badkaret! DOCK måste avloppet rensas, och det ansvaret har jag givit till Janne :) Med eller utan diskhandskar, stoppar jag inte under några omständigheter ner min hand där i! Och så var det med den saken!
Man kan alltså säga att jag var väldigt duktig igår! Guldstjärna till mig! Haha...
Här är en bra låt som jag avslutar detta långa inlägg med! Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll :)

Smoothie och släktforskning

Japp, jag har gjort en god smoothie på banan, apelsinjuice och en skvätt mjölk!
Sen så har jag fått svar från riksarkivet angående morfar... Hans mor hette Pekkala i efternamn och föddes i Nedertorneå... Ligger inte det i sameland?
Får prata med Bosse imorn om det...
Nu ska jag gå och städa.
Hej då!

Så söta :)

Så söta :)
Snart ska jag väcka Janne och då ska vi fika och äta tårta, för imorn blir jag hela 20 år :D
Grattis på mig!

Konstigt om man är rasist?

Idag såg vi När mörkret faller i skolan!



En mycket bra film, läs om den här.
Men vet inte hur mycket jag skka avslöja, men det är tre paralella berättelser och den ena handlar om en flicka med utländs bakgrund som får bevittna hedersrelaterat våld i hemmet. Hennes syster har fått en mobil av en kompis och så är det en kille som har talat in ett meddelande. Och när hennes pappa får reda på det så blir han galen och då är hon plötsligt en hora.
Hon blir slagen och sedan får hon två val, antingen ta en överdos tabletter eller hänga sig från fönstret. Hon lyckas springa där i från och får till slut en lägenhet av soc.
Men sen får hon hemlängtan och vill komma hem och hennes mamma säger att om hon åker till Tyskland och väljer att gifta sig med en av sina kusiner så kan allt bli bra igen, bara hon gifter sig! Så hela slläkten åker till Tyskland, men hon blir lurad. Männen i släkten drar ut henne mitt i natten och drar iväg med henne till motorvägen. De säger åt henne att springa över annars måste de döda henne. När hon med mycket om och men lyckas ta sig över den extremt trafikerade vägen möter hon då andra delen av släkten. Hon måste alltså springa över igen och männens plan är attt göra så tills hon blir påkörd. Hon ramlar och blir påkörd av en lastbil.

När jag såg det här började jag automatiskt (stavas?) att hata alla invandrare som satt i salen där vi såg filmen.
Drog alla över samma kam, men det är inte säkert!

Hennes lillasyster, som man får följa i det här ser allt och eftersom hon ser allt, blir även hon tvungen att dö.
Leyla (lillasystern) går till polisen och berättar allt, berättar även för sin mamma som hon tror hon kan lita på, men mamman berättar för männen och så är de påväg till Tyskland igen för att döda Leyla med....
Men hennes bröder börjar förstå att det är fel, så det är de som stoppar allt när de kommer till Tyskland och föräldrarna blir tagna av polisen.

Men varför åka ända till Tyskland för att döda dom?
Jo, om en familj som tycker att hedersmord är okej, så väljer dom att inte ta svenskt medborgarskap, för om en person som inte har det, dör i ett annat land så får Sverige aldrig veta något. SKITBRA!

 

Jag blir så jävla förbannad! Är det så jävla konstigt att man är rasist?
Nae, skulle inte tro det!

Och efter att ha sett den här filmen kan ni skriva upp att jag kommer förbli det med!

Hejja SD!


test?

http://galleri.vovve.info/gallery.asp?a=PFQfWCIOQS

King, världens finaste hund!

Tagen idag i lekparken
När han var valp kunde han utan problem sitta i knät :) Här är han med Gabbi :)
Vet inte vad det är med honom, han verkar så nedstämd :( Han äter inte som han ska heller :(
Men jag har läst nu på internet att när de börjar bli könsmogna så kan de bli lite konstiga då...
Sen så har han fått någon konstig vattenblåsa/luftficka (vet inte vilket) i örat. Veterinären sa att vi skulle avvakta, men det har inte blivit bättre så vi ska ringa dit imorn igen så får vi se vad som händer...
Har även läst att hundar kan svälta sig ibland, men att det inte är någon fara om de får tillräckligt med vatten och vattenskålen är full hela tiden och han dricker när han blir törstig...
Men men, det är säkert inget allvarligt, bara jag som är lite hönsmamma ;)

Bloggtorka...

Javisst!
Har inte haft tid eller ork att skriva... men nu ska jag skriva!
I natt valpade Miss Sing! Fyra valpar blev det, så efter skolan åkte jag hem till mamma för att få se de små liven och gissa vad?!
Alla är nakna! Fast en har lite hår på kroppen, inte mycket för man ser skinnet, så hon kommer nog bara bli lite lätt luden :)
Här kommer i alla fall några bilder :)
Den helsvarta valpen :) <3
Vet inte vad jag ska säga om valparna... De var så otroligt vackra!
Men men... Nu är Julia och Tilda hemma här igen och imorn ska vi hämta Isabelle :)
Och sen så får vi hem Rottis hit :) Och om han och King funkar så ska vi ha Rottis i ca 4 veckor, men det är sånt som märks!
Just nu har jag tvättstugan. Ska bli skönt att få upp lite rena kläder :) Och nu har Janne åkt till jobbet så det är bara jag, tjejerna och King hemma nu :)
Förhoppningsvis så skriver jag mer i helgen, men det är sånt som märks!
Puss!

Miss Sing är tjock!

Japp, Miss Sing väntar ju valpar så hon är ganska tjock nu... lite mer än en vecka kvar! :O :D
Eftermiddagen spenderades hos mamma och det var trevligt :) Fick hjälpa henne med massa dataproblem som hon hade :P
Sen hittade jag massa bilder då jag var söt :) Så bara för att jag känenr mig lite ego just nu så får ni ta del av dem ;) för sen ska jag bada!
Bilden är tagen hemma hos Joni. Älskar den här jackan! Vill att det ska bli varmare så jag kan ha den på mig igen!
Samma som föregående!
Fail med foundationen eller hur det nu stavas! Jättevit i ansiktet!
Over and out!

Ingen rubrik

Ännu en dag har passerat och imorn är det fredag och vi slutar 11.30 imorn för Carl-Eric ska till Berlin eller Dublin eller vad fan det var han skulle :P Så vi har ingen engelska :) Så då ska jag passa på att åka hem till mamma och hjälpa henne med alla hennes dataproblem :P Och det ska bli kul att få se hur Miss Sing har det med den tjocka magen ;)

Och nu har King pruttaat så om jag inte vill gasas ihjäl så bör jag flytta mig från soffan, haha :)

Och så skriker Julia om att hon vill komma upp från badet så... Plikten kallar :)

Over and out!


Älskade Miss Sing som valp <3


It's gonna take a lot to drag me away from you

Japp, Toto spelas för fullt :) Dock i acceptabel volym ;)
Och nu sitter Tilda här i mitt knä och tjuvläser vad jag skriver ;)
Pluttisen vill bada :P Så jag ska väl gå och hälla upp ett badvatten åt lilla fröken här :) Sen hade jag tänkt ringa till Jeanette eftersom hon inte ringde igår :P
Och så har jag påbörjat min släktforskning idag med :)
Min morfar var väääldigt mörk, svart hår och mörka ögon, ingen trodde på att han var svensk :P MEN, så var han även adopterad, så antar att det mörka kommer från hans riktiga föräldrar, men han är ju död sen 10 år och hans adoptivpappa dog nu innan årsskiftet, så jag har idag beställt papper från riksarkivet för att se om jag kan få papper om morfars biologiska föräldrar... Det ryktas även om att morfars riktiga mamma var same...
Jag är ju också ganska mörk...  Ända sen dagis har folk frågat vilket land jag kommer ifrån och det senaste jag hörde var att jag såg ut som en jugoslav... haha, jättekul!

Men vi får se :) Önska mig lycka till!

Håret är färgat svart, annars så har jag MÖRK brunt hår...

Jag vet inte, ser jag svensk ut?


Carola låter i vardagsrummet!

Och det var Janne som fixa det! :O
Aja... Hans sättt att hylla Internationella Kvinnodagen?

Men men... Nu är det Toto som låter :P Han rensar på skivorna :)
Men snart ska han åkka till jobbet och då ska  jag och tjejerna ta en långpromenad i det fina vårvädret :) Så vi får lite luft i benen och lite motion :) Men sen får vi se vad kvällen bjuder på :) Kanske ska lyssna på lite mer Toto kanske? De är ju bara FÖR BRA! :D

Jag satt i alla fall i "panelen" idag i galleriet och svarade på frågor angående kvinnors rätt och så vidare. Det var lite små kul faktiskt :)
Men nu kan inte jag skriva mer för nu började jag sjunga med i musiken och jag kan inte skriva och sjunga samtidigt, så... Tja rå!

Lita aldrig på den storlek som står i kläderna :P

Isabelle har rensat i sin garderob idag och tog ut sånt som hade blivit för litet.
Julia har storlek 116 i sina kläder men hon kunde ändå ha Isabelles gamla kläder med storlek 134 :P Lite kul, hittade massa fina kläder så nu har hon fått lite nya kläder igen ;)
Både min och Julias favorit :)
Och såhär glad blev Tilda när jag stickat färdigt hennes pannband :)
Nu har Isabelle åkt hem till sin mamma och Tilda är med Janne i lastbilen, så det är bara jag, Julia och King hemma :) Vi tog en långpromenad förut i det fina solskenet <3 Är det inte underbart? Hoppas våren kommer på riktigt nu!

Äntligen tjejkväll!

Om några timmar så är vi hemma hos Jennifer och har påbörjat tjejkvällen :D Det ska bli så jävla kul!
Jag ska ha min röda stickade tröja och fina strumpbyxor :) Sen ska jag slå på stort och sminka mig med :) Blir nog fint :) Fast jag vet inte hur jag ska ha håret än... Hum... Det får bli en överraskning helt enkelt ;)

Sitter just nu och lyssnar på låtarna som jag har plockat ihop till  ikväll och taggar lite :D
Sen så går sista bussen hem kl 2.08 från söder tull, så får se till att inte missa den ;) För jag tänker fan inte gå hem! Inte en lördagnatt!

Men nu ska jag plocka fram mina kläder som jag ska ha sen :)
Kanske skriver imorn igen om jag inte har för ont i huvudet :P

Puss hej <3

Två barn till i huset!

Jaa, eller lägenheten :P
Julia och Tilda har nämligen kommit hem hit igen :) Så ikväll blir det fredagsmyyyyyyyyyyys <3
Men först ska jag bli klar med tvättstugan ;) Torkrummet är trasigt, så måste gå upp med alla kläder som inte får torktumlas och hänga dem här inne... Men men...
Min piercing har börjat vara :( Aj och fy! Men det hade jag väntat mig... Bara att tvätta ordentligt!
Och nu känner jag att jag har fått ont i huvudet, så nu blir det att säta på lite kaffe :D
Sen hade jag ett missat samtal från Jennifer så jag rinde upp, men nu vill inte ho svara i stället :P
Aja, hon kanske är upptagen :P
Men nu kissar jag snart på mig, så det blir att springa förbi toan innan jag sätter på kaffe :)
Ha en trevlig fredagskväll!

Hemma från skolan...

Idag var jag hemma från skolan för i morse pajjade min mage! Det var katastrof :(
Så jag har plockat och fixat här hemma. Damsugat och tvättat golven...
Och nu är Isabelle hemma med och Janne ska sova en stund innan han åker till jobbet ikväll.

Jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... Kände bara att det fanns behov av att skriva här lite :P

RSS 2.0