Leo har varit i himlen och vänt...

Klockan 19 ikväll gick jag och Isabelle upp till kattungarna för att kolla  till dem och då hittade vi Isabelles kattunge, Leo, helt livlös i deras låda! Han andades men var helt matt i kroppen :( Vi tog ner honom och har spenderat hela kvällen med att få i honom något. Visste inte vad jag skulle ge så sprang bort till grannen... Fick en skvätt grädde och blöt kattungemat... Sen gjorde jag egen vätske ersättning med, och även lite av min bröstmjölk... Di som di tänkte jag... Efter en timme av tvångsmatning så fick han världens ryck och började springa omkring på bordet i den mån han kunde! Trodde då ett tag att det var hans sista kraftansträngning och att han skulle dö, men han kom sakta med säkert tillbaka till oss!!!
Så jag fortsatte att få i honom grädde, vätske ersättning och gelén från mjukmaten, så nu har han lunkat omkring lite och lyft på huvudet... Det går åt rätt håll nu i alla fall... Så nu ligger han i en egen låda inne hos Isabelle...
 
Klarar han natten så är det nog inga problem sen... Ska även ringa veterinären imorn med. Försökte förut, men kom inte fram...
 
Fy, det var riktigt jobbigt där ett tag...

Till min älskade syster Ofelia!

Jag älskar dig! Även om du pratar i 300km/h så du får upprepa dig 10 ggr för att jag ska förstå vad du säger :)
Vi har bråkat massa men citerar en låt från KENT;
"Ge oss en chans, vi är äldre nu, och ser ljuset i tunnelns slut.
Ge oss en chans, vi kan lära av varann"

<3

Iphone 4

Jag beställde en Iphone 4 förut... Den kommer nästa vecka någon gång :)
Längtar <3

Sömnlös natt

Inatt kunde jag inte sova igen... Tittade på klockan någon gång efter 4 sista gången... Och precis som förra gången så kunde inte Stina sova heller... Hon lågg och vände på sig och små gnällde... Och varje gång jag kändde att jag snart skulle somna, så vaknade hon och ville ha mat... Så jag är skapligt trött nu, men ska hålla mig vaken så jag kan somna tidigt ikväll...
 
Ska kolla upp en ny mobil, för min SUGER!!!! WiFi saken är sönder så  den tar inte emot vårt WiFi, det är glapp i batteriet eller nåt för den stänger av sig själv några gånger om dagen...
 
Blir så arg!!!
Och lite huvudvärk på det!
JA! Vilken bra dag........

<3

Den här låten har fastnat i huvudet på mig! Går och nynnar på den hela tiden!
 

Kors i taket!

Har badat hela TRE gånger det här året! Men det var bara idag som jag faktiskt tyckte det var skönt! Haha.
Nu är de andra påväg till sjön igen, men jag och Stina stannar hemma :) Just nu sover hon i vår säng... Även denna dag har hon bara haft blöjan på sig - det är ju så varmt!
 
Imorn åker Julia och Tilda hem till sin mamma och vi andra åker till Varamon på lördag om det blir fint väder :)
 
Men nu vaknade Stina till liv så det är bäst och hålla henne lite sällskap :)

Så gott som ny!

Idag var jag ju hos sjukgymnasten på special BB och kollade än en gång på hur jag har läkt ihop efter förlossningen och hon sa att jag var så gott som ny och att jag  jobbat upp mina "knipmuskler" väldigt bra! Det var skönt att höra :)
Jag fick lite flashbacks när jag satt där uppe i väntrummet <3 Och det kom många mammor med sina nya bebisar och gick förbi <3 Såg även Martina, barnmoskan som förlöste Stina :) Det var lite kul :)
 
Och så köpte jag en bröstpump så från och med 1/8 ska jag börja bygga upp ett matförråd så det finns mat här hemma när jag börjar jobba :)
 
Och min Citroën är död... Ingen idé att laga upp den - vi använder pengarna till att köpa en minibuss istället :) För det behövs verkligen!
 
Men nu har jag inget mer att berätta, hej så  länge!

Ny header

Är inte riktigt nöjd, men det här får duga så länge :)
Just nu ligger Stina och Janne och snarkar ikapp! :) De andra tjejerna ser på tv...
 
Idag var vi på Varamon och jag tog mitt första dopp för i år! Och FY vad kallt det var! Avled nästan lite grann, haha!
Nu är det molnigt och det blåser ute :(
 
Men men... Imorn ska jag till en sjukgymnast på sjukan kl 11... Och det blir sista kollen efter förlossningen, skönt! 
 
Vet inte om jag skrivit det, men jag har fått löneförhöjning :) Plus att jag har fått 12 timmar extra i månaden på mitt schema :) OCH så ska jag hoppa in för en annan tjej som ska fortsätta plugga så börjar jobba redan den 13/8! Ska bli skönt att komma tillbaka... Börjar bli lite långtråkigt att bara gå hemma hela tiden, även fast jag har Stina att ta hand om, men men... 
På fredag ska vi (jag, Janne, Stina, Isabelle och Ofelia) åka till Skara Sommarland! :D Och vi har köpt en husvagn så vi stannar där över helgen :) Jag ska ringa till hundpensionatet imorn och boka in King dit den helgen...
 
Men nu ska jag gå och väcka Janne så vi kan börja fixa lite kvällsmat :)

Det rullar på...

Japp. Stina äter och växer :)
Ofelia har sovit här några dagar men åkte hem i förmiddags... Hon kommer nog tillbaka på fredag :)
Jag har lyckats fixa till mig 12 timmar extra i månaden på jobbet! :) Och så en löneförhöjning på det gör att jag längtar till den 2/9!!!
 
Nu ska jag och Isabelle titta till kattungarna :)

Åska

Idag kom det äntligen åska! Och regn. Skönt! Dagen för min del har spenderats hemma med Stina. Janne och barnen var på stranden mellan skurarna. 
Även fast jag sov till kl 10 idag så har jag varit trött, och nu är jag HELT SLUT! Längtar till sängen kan jag lova!
 
OCH NU ska jag göra en ny header, för Stina sover, så jag får passa på att göra det nu :)

Skitväder!

Japp, här bara öser det ner! Vi hade i alla fall tur med vädret igår i Stockholm! Soligt och varmt - lite för varmt kanske :P Stina sov hela tiden under de 4 timmarna som vi var inne på Skansen.
 
 
Jag har startat en tvättmaskin som snart ska hängas... Känner mig lite rastlös... Så ska påbörja lunchen och sen blir det väl att storstäda i hemmet :)
 
 

Syster-Yster

Japp, i helgen ska hon sova här :) Imorn ska vi fira Julia och då kommer Josefine hit med:) Massa kul!
Men det slutar inte där! Nae, på Måndag ska vi åka till Skansen :)Och Ofelia följer med dit med:) Så åker hon hem på kvällen...
 
Lilla Stina ligger och sover så jag har passat på att dammsuga... Men nu kanske det är dags att fortsätta städa och förbereda maten :)

Oj oj!

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev!
Okej, vad är nytt...
Vi var på läkarkontroll med Stina idag :) Allt både såg bra ut och hördes bra :) Knubbisen väger nu 5,8 kg och är 59 cm lång :)
Fick även mitt halsband idag som jag har beställt, ett hjärta som det står  Stina i :D <3
Igår fyllde Julia 7 år, men eftersom hon är hos sin mamma så blir hon firad av oss nu på Lördag :)
 
Funderar faktiskt på att sätta Julia och Tilda på Juniorer/miniorer i kyrkan. Ofelia gick på  det när hon var mindre och hon tyckte det var kul :) Ett enkelt sätt att få nya vänner på med :) Men det blir till hösten :)
 
Stina ligger och skriker - inget är bra för tillfället... Ska testa att ge henne ett lite svalare bad, kan ju vara så att hon också tycker det är för varmt...Japp! Det ska jag göra nu!
Hej då!

RSS 2.0