bytt blogg

här är nya adressen till min blogg :)
http://www.nattstad.se/mamafilippa

byter bloggportal

ska byta till Nattstad............
så nästa inlägg kommer därifrån...
kommer skriva en länk här med så ni hittar dit :)

Heldag hos mor!

Idag lämnade jag barn på frita kl 11 och efter det åkte jag och Stina hem till min mamma. Vi har åkt runt och handlat. Vadå undrar ni? Jo två par skor till Stina (ska FÖRSÖKA få in en bild, ett paket kaffe och nio örhängen till mig! Jag har ju nio hål i öronen ;)

Sedan var vi hemma hos mamma och nu på kvällen skulle hon och en kompis till borgen och dansa :) så vi valde ut lite kläder till henne, men när vi kom till skorna så blev det problem… det slutade med att hon fick ta mina skor och jag fick låna ett par som var hemskt fula på mina fötter! Ser ut som Kalle anka fötter!

Nu ligger jag och Stina i sängen och ser på Star Wars! Vet inte varför jag valde den filmen, då jag redan sett den och tyckte den var tråkig. (Kanske därför jag bloggar nu utan att ha pausat filmen)

Stina är fortfarande vaken så jag hoppas på en liten sovmorgon imorn! *hoppas*


Helt slut!

Igårkväll fick jag reda på att det blivit strul med Jannes byte i Jönköping så han kanske inte skulle hinna hem i rätt tid. Jag ställde kl på 5.30 och mycket riktigt! Janne räknade inte med att vara i Norrköping förens vid 9 tiden. Det hade ju inte gjort så mycket om det inte var så att jag skulle jobba kl 8.30!
Så kl 6.30 packar jag in barn och hund i bilen och drar mot Norrköping för att lämna dem hos mamma! (Vad skulle jag göra utan henne?!) och sedan körde jag som en biltjuv (nästan, kändes så) tillbaka till Nykil och jobbet! Jag hann precis! Kontoret ringer alltid och ser så man kommit fram och de ringde precis då jag klev in genom dörren! PUST!

Dagen har flutit på bra och nu ligger jag i sängen… ska se en film och sedan sova :) äntligen!


Almondy chokladmousse tårta

Med vaniljsås ska vi fika på snart :) jag ska bara sätta på lite kaffe med!

Det ska bli så MUMS!


Gäst på fyra ben :)

Vi har sedan i fredags en gäst på fyra ben hos oss :) lilla Idun :)
Det är mammas hund och vi är ju ganska sugna på en hund, men med tanke på King, så är Idun perfekt :) liten och hur snäll som helst!
Och tanken är väl att vi ska få överta henne så småningom :)


RSS 2.0