Doog morning sunshine!

Japp! vaknade för ca en timme saden och det är jättefint väder ute! Solen skiner och himlen är blå :) MEN det blåser lite och är kallt ute ändå :P
Men det är bara att ta på sig mer kläder, haha.
Det kanske är dags att plocka upp spjälsängen från källaren så den får stå torrt under vintern? Så den är hel och fin till maj :)
Den enda vi inte har i bebisväg här hemma är barnvagn och bilbarnstol till bebis. Resten har vi, säng, sängkläder, madrasser, kuddar, kläder jaa, nästan allt. Och jag skulle vilja ha en sådan vagn till Pyret :)
Tycer de är så fina! En gammaldags barnvagn :)
Nu har King fått sin frukost och när han är klar ska vi gå ut på promenad :)

Kommentarer
Postat av: Lilli

Hej. Det är jätte bra att använda de saker man redan har, men madrasser ska man alltid köpa nya till nya barn. Även byta äldre barns och ens egna bäddmadrasser emellanåt. Men speciellt med bebisars, i både säng och begagnade vagnar. Detta är att de kryllar av kvalster,damm och bakterier som fått "gottat" till sig (oftast i källare) den tid man haft mellan barnen etc. Speciellt säng madrassen. Bebisar läcker ju endel, så det kan både vara avföringsbakterier, kiss, spyor och välling... Byt gärna kuddar och täcken också, även om man kan tvätta dessa jämfört med madrasserna.



Kläder och sängkläder och sådant tvättar man upp några gånger på högsta tillåtna grad och vädra.



:)

2011-10-16 @ 13:30:15
URL: http://curiousme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0