Konstigt om man är rasist?

Idag såg vi När mörkret faller i skolan!



En mycket bra film, läs om den här.
Men vet inte hur mycket jag skka avslöja, men det är tre paralella berättelser och den ena handlar om en flicka med utländs bakgrund som får bevittna hedersrelaterat våld i hemmet. Hennes syster har fått en mobil av en kompis och så är det en kille som har talat in ett meddelande. Och när hennes pappa får reda på det så blir han galen och då är hon plötsligt en hora.
Hon blir slagen och sedan får hon två val, antingen ta en överdos tabletter eller hänga sig från fönstret. Hon lyckas springa där i från och får till slut en lägenhet av soc.
Men sen får hon hemlängtan och vill komma hem och hennes mamma säger att om hon åker till Tyskland och väljer att gifta sig med en av sina kusiner så kan allt bli bra igen, bara hon gifter sig! Så hela slläkten åker till Tyskland, men hon blir lurad. Männen i släkten drar ut henne mitt i natten och drar iväg med henne till motorvägen. De säger åt henne att springa över annars måste de döda henne. När hon med mycket om och men lyckas ta sig över den extremt trafikerade vägen möter hon då andra delen av släkten. Hon måste alltså springa över igen och männens plan är attt göra så tills hon blir påkörd. Hon ramlar och blir påkörd av en lastbil.

När jag såg det här började jag automatiskt (stavas?) att hata alla invandrare som satt i salen där vi såg filmen.
Drog alla över samma kam, men det är inte säkert!

Hennes lillasyster, som man får följa i det här ser allt och eftersom hon ser allt, blir även hon tvungen att dö.
Leyla (lillasystern) går till polisen och berättar allt, berättar även för sin mamma som hon tror hon kan lita på, men mamman berättar för männen och så är de påväg till Tyskland igen för att döda Leyla med....
Men hennes bröder börjar förstå att det är fel, så det är de som stoppar allt när de kommer till Tyskland och föräldrarna blir tagna av polisen.

Men varför åka ända till Tyskland för att döda dom?
Jo, om en familj som tycker att hedersmord är okej, så väljer dom att inte ta svenskt medborgarskap, för om en person som inte har det, dör i ett annat land så får Sverige aldrig veta något. SKITBRA!

 

Jag blir så jävla förbannad! Är det så jävla konstigt att man är rasist?
Nae, skulle inte tro det!

Och efter att ha sett den här filmen kan ni skriva upp att jag kommer förbli det med!

Hejja SD!


Kommentarer
Postat av: Lenita

Ja,jag tycker det är jätte konstigt att bli rasist efter att ha sett en film. Filmen är jätte jätte hemks och vidrig. MEN det gör inte att alla med annan bakgrund har mindre värde än någon annan.

2011-03-24 @ 21:18:19
URL: http://prinsessanbananhammock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0